Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Звучник

Sperso

Звучник Сперсо долази од две речи Сперм и Звук. Посебан облик стакленог балона и звучника у његовој јами на глави односи се на осећај мушкости и дубоког продирања звука око окружења, баш као што ватра мушке сперме улази у јајовод женке током парења. Циљ је произвести велику снагу и квалитетан звук у околини. Бежични систем омогућава кориснику да путем Блуетоотх везе повеже свој мобилни телефон, лаптоп, таблете и друге уређаје са звучником. Овај плафонски звучник може се посебно користити у дневној соби, спаваћим собама и ТВ соби.

Име пројекта : Sperso, Име дизајнера : Nima Bavardi, Име клијента : Nima Bvi Design.

Sperso Звучник

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.