Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Tei

Стамбена Кућа Чињеница да је лагодан живот након одласка у пензију који чини већину просторија на падинама остварен постојаним дизајном на уобичајени начин. За уживање у богатом окружењу. Али овај пут није вила архитектура, већ лично становање. Тада смо прво почели да правимо структуру засновану на томе да је у стању да удобно проведе уобичајени живот без неразумности на целом плану.

Име пројекта : Tei, Име дизајнера : Kokutou Uemori, Име клијента : kiriko design office.

Tei Стамбена Кућа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.