Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Одеће

Sidharth kumar

Дизајн Одеће НС ГАИА је савремена етикета за женску одећу која потиче из Нев Делхија и која је богата јединственим дизајном и техникама тканина. Марка је велики заговорник промишљене производње и свих ствари које се тичу вожње бицикла и рециклаже. Важност овог фактора огледа се у ступовима именовања, 'Н' и 'С' у НС ГАИА који се залажу за природу и одрживост. Приступ НС ГАИА је „мање је више“. Етикета игра активну улогу у успореном модном покрету осигуравајући да је утицај на животну средину минималан.

Име пројекта : Sidharth kumar, Име дизајнера : Sidharth kumar, Име клијента : NS GAIA.

Sidharth kumar Дизајн Одеће

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.