Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет За Кухање У Ватри

Firo

Сет За Кухање У Ватри ФИРО је мултифункционални и преносиви сет за кување од 5 кг за сваку отворену ватру. Пећница садржи 4 саксије, причвршћене за уклањање на конструкцији шине с окретним потпором за одржавање нивоа хране. Тако се ФИРО лако и сигурно користи попут фиоке без просипања хране, док пећница лежи на пола пута у ватри. Саксије се користе за кухање и јело и њима се рукује алатком за јело који се причвршћује са сваке стране посуде како би их носио у џеповима за температурну изолацију док су врући. Такође укључује ћебе које је и торба у којој се налази сву корисну опрему.

Име пројекта : Firo, Име дизајнера : Andrea Sosinski, Име клијента : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Сет За Кухање У Ватри

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.