Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Структурални Прстен

Spatial

Структурални Прстен Дизајн укључује металну конструкцију оквира у којој се друзи држи тако да је нагласак и на камену, као и на металној конструкцији оквира. Конструкција је прилично отворена и осигурава да је камен звезда дизајна. Неправилан облик друзе и металних куглица које држе структуру уноси мало мекоће у дизајн. То је подебљано, оштро и носиво.

Име пројекта : Spatial, Име дизајнера : Harsha Ambady, Име клијента : Kaashi Jewels.

Spatial Структурални Прстен

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.