Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Аутоматски Апарат За Кафу

F11

Аутоматски Апарат За Кафу Једноставне и елегантне, чисте линије и висококвалитетни завршни материјали чине да дизајн Ф11 одговара професионалном и домаћем окружењу. 7-инчни додирни дисплеј у боји изузетно је лаган за употребу и интуитиван. Ф11 је машина „једним додиром“ на којој можете прилагодити своја омиљена пића за брзи избор. Доступни су увећани резервоар за зрно, резервоар за воду и земљани конзерви за постизање максималног сата Патентирана јединица за варење може понудити еспрессо под притиском или обичну кафу без притиска, а арому гарантују керамичке равне лопатице.

Име пројекта : F11, Име дизајнера : Nicola Zanetti, Име клијента : Dr Coffee.

F11 Аутоматски Апарат За Кафу

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.