Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларија

The Duplicated Edge

Канцеларија Дуплицирани ивица је дизајн за Тосхин сателитску припремну школу у Каванисхију у Јапану. Школа је желела нови простор за пријем, консултације и конференције у уској соби од 110 м2 и ниском плафону. Овај дизајн предлаже отворени простор обележен оштрим трокутастим бројачем пријема и информација који дели простор на функционалне целине. Бројач је прекривен металним лимом који се постепено уздиже. Ова комбинација дуплирана је огледалима у зиду дворишта и рефлектирајућим алуминијумским плочама на плафону који проширују простор у шире димензије.

Име пројекта : The Duplicated Edge, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : Matsuo Gakuin.

The Duplicated Edge Канцеларија

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.