Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера Хотела

Stories Container

Дизајн Ентеријера Хотела Контејнер превози терет до места. Хотел нуди места за одмор за путнике. Пролазно почивалиште је оно што им је заједничко. Зато „контејнер“ користите као концепт хотела. Хотел није само почивалиште, већ и простор са личношћу. Свака соба има свој израз и личност. Зато направите осам различитих апартмана: Стабилна кућа није само почивалиште, већ и опскрбна станица за ваш дух.

Име пројекта : Stories Container, Име дизајнера : Chiung Hui Fu, Име клијента : YULI DESIGN.

Stories Container Дизајн Ентеријера Хотела

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.