Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера Канцеларије

Yuli Design Studio

Дизајн Ентеријера Канцеларије На улицама увек има превише неуредних натписних табли у вертикалним, хоризонталним и бочним правцима који блокирају право архитектонско обликовање. Ово тражи да размотрите како да редефинишете табле са знаковима како бисте побољшали и надоградили ефекте које доносе такви украсни предмети на отвореном. Тачка дизајна ентеријера је да се декомпонује претходни распоред. Уводи се природно осветљење. Поткровље је изграђено од повишеног простора. Тамо где су степенице измењене. Променом места где су степенице пресечене време вертикалних покрета. То ствара нову могућност изван старих граница.

Име пројекта : Yuli Design Studio, Име дизајнера : Chiung Hui Fu, Име клијента : YULI DESIGN .

Yuli Design Studio Дизајн Ентеријера Канцеларије

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.