Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера Библиотеке

Veranda on a Roof

Дизајн Ентеријера Библиотеке Калпак Схах из Студио Цоурсе-а преправио је горњи ниво стана са пентхаусом у месту Пуне, западна Индија, стварајући мешавину унутрашњих и спољашњих соба које окружују башту на крову. Локални студио, такође са седиштем у Пунеу, имао је за циљ да трансформише дом недовољно коришћеног горњег спрата куће у простор сличан веранди традиционалног индијског дома.

Име пројекта : Veranda on a Roof, Име дизајнера : Kalpak Shah, Име клијента : Studio Course.

Veranda on a Roof Дизајн Ентеријера Библиотеке

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.