Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купатило Излог

Agape

Купатило Излог Да бисмо се разликовали од обичног изложбеног простора, тај простор дефинишемо као позадину која може нагласити лепоту робе. Овом дефиницијом желимо да створимо временску фазу у којој роба може да засја спонтано. Такође креирамо временску ос да бисмо приказали да је сваки производ који се показао у овом простору направљен из различитог времена.

Име пројекта : Agape, Име дизајнера : Tiku+Design, Име клијента : Jia Enterprise.

Agape Купатило Излог

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.