Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Архитектура Са Мешовитом Употребом

Shan Shui Plaza

Архитектура Са Мешовитом Употребом Смештен у историјском граду Сијану, између пословног центра и реке ТаоХуаТан, пројекат има за циљ не само да повеже прошлост и садашњост, већ и урбану и природу. Инспирисан пролећном кинеском причом о цвету брескве, пројекат нуди парадисијанско место за живот и рад пружајући блиску везу са природом. У кинеској култури, филозофија планинских вода (Схан Схуи) има суштинско значење односа између човека и природе, тако што искориштавајући водени пејзаж локације, пројекат нуди просторе који одражавају филозофију Шан Шуја у граду.

Име пројекта : Shan Shui Plaza, Име дизајнера : AART. AT Design, Име клијента : AART. AT design consultant company.

Shan Shui Plaza Архитектура Са Мешовитом Употребом

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.