Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Привезак

Taq Kasra

Привезак Так Касра, што значи лук касре, меморија је Сасанијског Краљевства које се сада налази у Ираку. Овај привезак инспирисан геометријом Так касре и величином бивших суверености који је био у њиховој структури и субјективизму, коришћен је у овом архитектонском методу за прављење овог етоса. Најважнији атрибут је то да је модеран дизајн учинио комад изразитим погледом, тако да бочни поглед изгледа као тунел и доноси субјективизам и облик фронталног погледа од којег је начињен лучни простор.

Име пројекта : Taq Kasra, Име дизајнера : Yazdan Pargoshaei, Име клијента : Pargosha.

Taq Kasra Привезак

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.