Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Књижара, Тржни Центар

Jiuwu Culture City , Shenyang

Књижара, Тржни Центар Зато дизајн Јато Десигн-а био је да трансформише традиционалну књижару у динамичан простор за вишеструку употребу - не само да буде тржни центар, већ и културни центар за догађаје инспирисане књигама и још много тога. Центрепице је простор „хероја“ у коме се посетиоци крећу у окружењу са светлијим тоновима и побољшаним драматичним дизајном. Кокони слични фењерима висе са плафона док степеништа служе као заједнички простори који подстичу посетиоце да се задрже и читају док седе на степеницама.

Име пројекта : Jiuwu Culture City , Shenyang, Име дизајнера : JATO Design International Ltd, Име клијента : .

Jiuwu Culture City , Shenyang Књижара, Тржни Центар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.