Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционалне Минђуше

Blue Daisy

Мултифункционалне Минђуше Даиси'с су композитни цветови са два цвета спојена у једно, унутрашњи одељак и спољни латицу. Симболизује преплитање двоје који представљају праву љубав или крајњу везу. Дизајн се комбинира у јединствености цвијета тратинчице омогућава кориснику да носи Плаву тратинчицу на више начина. Избор плавих сафира за латице треба да потенцира инспирацију за наду, жељу и љубав. Жути сафири одабрани за средишњу латицу цвијећа обузимају корисника како би осјећао радост и понос пружајући кориснику потпуни спокој и повјерење у показивању његове елеганције.

Име пројекта : Blue Daisy, Име дизајнера : Teong Yan Ni, Име клијента : IVY TEONG.

Blue Daisy Мултифункционалне Минђуше

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.