Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера За Пословни Простор

Infibond

Дизајн Ентеријера За Пословни Простор Ширли Замир Десигн Студио дизајнирао је нову канцеларију компаније Инфибонд у Тел Авиву. Након истраживања о производу компаније, идеја је створила радни простор који поставља питања о танкој ивици која се разликује од стварности од маште, људског мозга и технологије и проналажења начина на који се све ово повезује. Студио је тражио исправне дозе употребе волумена, линије и празнине које ће дефинисати простор. Канцеларијски план састоји се од управитељских соба, сала за састанке, салона формалне сале, кафетерије и отворене говорнице, затворених говорница и радног отвореног простора.

Име пројекта : Infibond, Име дизајнера : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Име клијента : Infibond.

Infibond Дизајн Ентеријера За Пословни Простор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.