Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Свлачионица

Sopron Basket

Свлачионица Сопрон Баскет је професионална женска кошаркашка екипа са седиштем у Сопрону, Мађарска. Будући да су један од најуспешнијих мађарских тимова са 12 пехара државног првака и постигли друго место у Евролиги, управа клуба одлучила је да уложи у нови свлачионица како би имао прилично престижан објекат по имену клуба, који одговара играчевим потребама боље, мотивисати их и промовисати њихово јединство.

Име пројекта : Sopron Basket, Име дизајнера : IO line and round, Име клијента : IO line and round.

Sopron Basket Свлачионица

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.