Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уролошка Клиника

The Panelarium

Уролошка Клиника Панеларијум је нови простор клинике за др Матсубара једног од ретких хирурга који је сертификован за управљање системима да Винци роботске хирургије. Дизајн је инспирисан из дигиталног света. Компоненте бинарног система 0 и 1 интерполиране су у бели простор и отелотворене плочама које стрше из зидова и плафона. Под такође следи исти аспект дизајна. Плоче, иако је њихов случајни изглед функционалан, постају натписи, клупе, шалтери, полице за књиге, па чак и кваке на вратима, и што је најважније, сјенила за очи осигуравају минималну приватност за пацијенте.

Име пројекта : The Panelarium, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : Matsubara Clinic..

The Panelarium Уролошка Клиника

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.