Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Концепт Књига И Постер

PLANTS TRADE

Концепт Књига И Постер ПЛАНТС ТРАДЕ је низ иновативног и уметничког облика ботаничких узорака, који је развијен да изгради бољи однос између људи и природе него образовних материјала. Концепт књига о биљкама припремљена је да вам помогне да разумете овај креативни производ. Књига, дизајнирана у потпуно истој величини као и производ, садржи не само фотографије природе већ јединствену графику инспирисану мудрошћу природе. Интересантније је што графички графички пажљиво штампају тако да свака слика варира у боји или текстури, баш као и природне биљке.

Име пројекта : PLANTS TRADE, Име дизајнера : Tsuyoshi Omori, Име клијента : PLANTS TRADE.

PLANTS TRADE Концепт Књига И Постер

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.