Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вишеслојна Колица

Kali

Вишеслојна Колица Ова степеница је један од елемената дизајнерске серије К за бренд КУИСО. Израђен је од лепо израђеног масивног дрвета. Чврста и складна конструкција га чини идеалним за послуживање алкохола на ресторанском столу. Ради сигурности и елеганције услуге, чаше су обешене са јастука, боце су имобилизоване против клизног премаза, индустријски точкови имају глатко и тихо котрљање.

Име пројекта : Kali, Име дизајнера : Patrick Sarran, Име клијента : QUISO.

Kali Вишеслојна Колица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.