Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Приватни Врт

Ryad

Приватни Врт Изазов се састојао у модернизацији старе сеоске куће и претвара је у царство мира и тишине, свеобухватно радећи и на архитектонским и пејзажним областима. Фасада је обновљена, извршени су грађевински радови на плочницима и изграђен је базен и потпорни зидови, стварајући нове ковачке жељезаре за лукове, зидове и ограде. Вртларство, наводњавање и резервоар, као и громобрани, намештај и прибор такође су свеобухватно изостављени.

Име пројекта : Ryad, Име дизајнера : Fernando Pozuelo, Име клијента : Fernando Pozuelo Landscaping Collection.

Ryad Приватни Врт

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.