Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Амбалаже

Milk Baobab Baby Skin Care

Дизајн Амбалаже Инспирисана је млеком, главним састојком. Јединствени дизајн амбалаже типа паковања млека одражава карактеристике производа и дизајниран је тако да буде познат чак и потрошачима који су први пут у употреби. Поред тога, материјал направљен од полиетилена (ПЕ) и гуме (ЕВА) и меканих карактеристика пастелне боје користе се како би се нагласило да је благ производ за децу са слабом кожом. Округли облик се наноси на угао због сигурности маме и бебе.

Име пројекта : Milk Baobab Baby Skin Care, Име дизајнера : Hyein Kim, Име клијента : TAENAM H&H.

Milk Baobab Baby Skin Care Дизајн Амбалаже

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.