Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Постер

Cells

Постер 19. јула 2017. године, ПИИ је саградио малу зграду у Мелбоурну у Аустралији. То је мали дворац састављен од 761 компоненте, а назвали су га "ћелијама". Чворови су дизајнирани као ручно окренути навој тенон и равни тенон, који је сумиран као "Еаст Тенон & амп; Вест Мортисе & куот ;. Пронаћи ћете њихове производе, укључујући променљиве полице, полице за проучавање и обућу итд., А сви су растављени и поново састављени у организам. А тада ћете осјетити њихову жељу да слободно расту.

Име пројекта : Cells, Име дизајнера : Shenzhen Shenwenjiao Design Co., Ltd., Име клијента : PIY.

Cells Постер

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.