Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Књижара

Chongqing Zhongshuge

Књижара Укључујући сјајан пејзаж Цхонгкинга у књижару, дизајнер је створио простор у коме ће се посетиоци осећати као у шармантном Цхонгкингу док читају. Укупно постоји пет врста подручја за читање, а свако је попут земље чуда са карактеристичним особинама. Књижара Цхонгкинг Зхонгсхуге купцима је пружила фантастичније искуство које нису у могућности да стекну путем куповине на мрежи.

Име пројекта : Chongqing Zhongshuge, Име дизајнера : Li Xiang, Име клијента : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Књижара

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.