Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотеља

Infinity

Фотеља Главни нагласак дизајна Инфинити фотеље је управо на наслону. То је референца на симбол бесконачности - обрнуту цифру од осам. Као да мења облик приликом скретања, постављајући динамику линија и рекреирајући знак бесконачности у неколико равни. Наслон за леђа спаја неколико еластичних трака које творе спољну петљу која се такође враћа симболици бесконачног циклуса живота и равнотеже. Додатни нагласак ставља се на јединствене клизне ноге које сигурно фиксирају и подупиру бочне дијелове фотеље баш као што то чине стезаљке.

Име пројекта : Infinity, Име дизајнера : Natalia Komarova, Име клијента : Alter Ego Studio.

Infinity Фотеља

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.