Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Инсталација Скулптура

Superegg

Инсталација Скулптура Суперегг представља брзо множење капсула за кафу за једнократну употребу, што симболизује удобност људи и његов утицај на животну средину. Изгледајући левитатирано над земљом, текстурни геометријски суперегг облик, како га је документирао математичар Габриел Ламе, испрекидан је насумичним одбаченим кафе капсулама распоређеним у савршене линије. Висцерално искуство привлачи гледаоца из свих углова и даљина. Преко 3000 капсула прикупљено је позивом на акцију на друштвеним медијима и локалној заједници. Суперегг омогућава гледаоцу да искористи отпад и подстакне нове навике рециклирања.

Име пројекта : Superegg, Име дизајнера : Jaco Roeloffs, Име клијента : Jaco Roeloffs.

Superegg Инсталација Скулптура

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.