Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Продајни Центар

Yango Poly Kuliang Hill

Продајни Центар Овај дизајн има за циљ да истражи како да донесе одушевљено искуство приградског идиличног живота, који покреће људе да воде добар живот и наводи људе да се крећу ка оријенталном песничком стану. Дизајнер користи модерну и једноставну вештину дизајна са природним и обичним материјалима. Фокусирајући се на дух и занемарујући форму, дизајн спаја елементе пејзажног зена и културе чаја, заљубљена осећања рибара, кишобран од уљаног папира. Руковањем детаљима уравнотежује функцију и естетику и чини живот уметничким.

Име пројекта : Yango Poly Kuliang Hill, Име дизајнера : HCD IMPRESS, Име клијента : Yango.

Yango Poly Kuliang Hill Продајни Центар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.