Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уводни Наслов

Pop Up Magazine

Уводни Наслов Пројекат је био путовање на апстрактно и флуидно истраживање проблема бијега (тема за 2019. годину), показујући промјене, нове ствари и посљедице које произлазе из тога. Све су визуалне слике чисте и угодне за гледање, супротстављене непријатној стварности из чина бекства. Дизајн се непрестано мења и морфални облици у анимацији представљају чин поновне прилагодбе, изазван неком врстом ситуације. Бекство има различита значења, тумачења и тачка гледишта варира од разигране до озбиљне.

Име пројекта : Pop Up Magazine, Име дизајнера : Rafael de Araujo, Име клијента : Pop Up Magazine.

Pop Up Magazine Уводни Наслов

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.