Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

Ohgi

Прстен Мимаиа Дале, дизајнер прстена Охги доставио је симболичну поруку са овим прстеном. Њена инспирација прстена потекла је из позитивних значења која имају обожаватељи јапанских фолдера и колико су вољени у јапанској култури. За материјал користи 18К жуто злато и сафир, а они доносе луксузну ауру. Штавише, склопиви вентилатор седи на прстену под углом који даје јединствену лепоту. Њен дизајн је јединство између истока и запада.

Име пројекта : Ohgi , Име дизајнера : Mimaya Dale, Име клијента : MIMIDALE DESIGNS.

Ohgi  Прстен

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.