Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларија

Studio Atelier11

Канцеларија Зграда је била заснована на „троуглу“ са најјачим визуелним сликама оригиналне геометријске форме. Ако погледате са високог места, можете видети укупно пет различитих троуглова Комбинација троуглова различитих величина значи да „човек“ и „природа“ играју улогу као место на којем се сусрећу.

Име пројекта : Studio Atelier11, Име дизајнера : Studio Atelier11, Име клијента : Atelier11.

Studio Atelier11 Канцеларија

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.