Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пословна Зграда

The PolyCuboid

Пословна Зграда ПолиЦубоид је нова зграда централе ТИА-е, компаније која пружа услуге осигурања. Први спрат обликован је границама градилишта и водоводном цеви пречника 700 мм која прелази место подземно ограничавајући простор темеља. Метална се структура раствара у разноликим блоковима композиције. Стубови и греде нестају из свемирске синтезе, пројектујући утисак објекта, а истовремено елиминише и утисак зграде. Волуметријски дизајн инспирисан је ТИА-овим логотипом који је саму зграду претворио у икону која представља компанију.

Име пројекта : The PolyCuboid, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid Пословна Зграда

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.