Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет За Кафу

Riposo

Сет За Кафу Дизајн ове услуге су инспирисале две школе с почетка 20. века, немачки Баухаус и руска авангарда. Строга равна геометрија и добро осмишљена функционалност у потпуности одговарају духу манифестовања тих времена: „лепо је оно што је прикладно“. У исто време пратећи савремене трендове, дизајнер комбинује два контрастна материјала у овом пројекту. Класични бијели млијечни порцулан употпуњен је свијетлим поклопцима од плуте. Функционалност дизајна је подржана једноставним, практичним ручкама и укупном употребљивошћу форме.

Име пројекта : Riposo, Име дизајнера : Mikhail Chistiakov, Име клијента : Altavolo.

Riposo Сет За Кафу

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.