Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто

Grid

Сто Мрежа је сто дизајниран из мрежног система инспирисаног традиционалном кинеском архитектуром, где се врста дрвене конструкције зване Доугонг (Доу Гонг) користи у разним деловима зграде. Коришћењем традиционалне међусобно повезане дрвене структуре, састављање стола је такође процес учења о структури и доживљавања историје. Носећа конструкција (Доу Гонг) направљена је од модуларних делова који се лако могу раставити за потребе складиштења.

Серија Намештаја

Sama

Серија Намештаја Сама је аутентична серија намештаја која пружа функционалност, емоционално искуство и јединственост кроз своје минималне, практичне форме и снажан визуелни ефекат. Културна инспирација извучена из поезије вртложних костима који се носе на церемонијама Сама реинтерпретирана је у свом дизајну кроз игру конусне геометрије и техника савијања метала. Скулптурално држање серије комбинује се са једноставношћу материјала, облика и производних техника, како би се понудио функционалан & амп; естетске користи. Резултат је модерна серија намештаја која пружа препознатљив додир животних простора.

Паметни Кухињски Млин

FinaMill

Паметни Кухињски Млин ФинаМилл је снажна кухињска млиница са заменљивим и надопуњивим махунама зачина. ФинаМилл је једноставан начин за подизање кувања са смелим укусом свеже млевених зачина. Само махуне за вишекратну употребу напуните сувим зачинима или зачинским биљем, ставите махуну на место и притиском на дугме самељите тачну количину зачина која вам је потребна. Замените махуне зачина са само неколико кликова и наставите да кувате. То је једина брусилица за све ваше зачине.

Праћење Фокуса

ND Lens Gear

Праћење Фокуса НД ЛенсГеар прецизно прилагођава самоцентрисане сочивима различитих пречника. НД ЛенсГеар серија покрива сва сочива као ниједан други доступан ЛенсГеар. Без резања и савијања: Нема више одвијача, истрошених каиша или досадних остатака каиша који стрше. Све одговара шарму. И још један плус, његов алат без алата! Захваљујући паметном дизајну, центрира се нежно и чврсто око сочива.

Адаптер Систем За Професионално Снимање

NiceDice

Адаптер Систем За Професионално Снимање НицеДице-Систем је први вишенаменски адаптер у индустрији фотоапарата. Чини пријатним причвршћивање опреме са различитим стандардима монтирања различитих марки - попут светла, монитора, микрофона и предајника - на оне камере тачно онако како је потребно у складу са ситуацијом. Чак и нови стандарди за монтажу или ново купљена опрема могу се лако интегрисати у НД-систем, само добивањем новог адаптера.

Svetiljka

vanory Estelle

Svetiljka Estelle kombinuje klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno rađenog staklenog tela sa inovativnom tehnologijom osvetljenja koja proizvodi trodimenzionalne svetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namerno dizajnirana da pretvori svetlosna raspoloženja u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačan niz statičnih i dinamičkih raspoloženja koja proizvode sve vrste boja i prelaza, kontrolisanih preko dodirnog panela na svetiljci ili aplikacije za pametni telefon.