Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Колица

Km31

Мултифункционална Колица Патрицк Сарран креирао је Км31 за велики спектар употребе ресторана. Главно ограничење била је мултифункционалност. Ова колица се могу користити појединачно за послуживање једног стола, или заједно са другима за шведски сто. Дизајнер је осмислио зглобни Крионов врх постављен на истој подлози на котачима коју је пројектовао за низ колица попут КЕЗА, а касније и Квин, Биљни чајни врт и Кали, заједно названи К серија. Крионова тврдоћа омогућила је одабир потпуног лаког завршетка, с чврстином потребном за луксузни објекат.

Аутоматски Апарат За Кафу

F11

Аутоматски Апарат За Кафу Једноставне и елегантне, чисте линије и висококвалитетни завршни материјали чине да дизајн Ф11 одговара професионалном и домаћем окружењу. 7-инчни додирни дисплеј у боји изузетно је лаган за употребу и интуитиван. Ф11 је машина „једним додиром“ на којој можете прилагодити своја омиљена пића за брзи избор. Доступни су увећани резервоар за зрно, резервоар за воду и земљани конзерви за постизање максималног сата Патентирана јединица за варење може понудити еспрессо под притиском или обичну кафу без притиска, а арому гарантују керамичке равне лопатице.

Сигурносни Уређај

G2 Face Recognition

Сигурносни Уређај висок квалитет материјала и једноставност дизајна чине овај сигурносни уређај за препознавање лица фантастичним, елегантним и робусним. Напредна технологија изнутра, како би била једна од најбржих на свету и врло прецизна, нико не може преварити њен алгоритам. Водоотпорни производ са атмосферском светлошћу са стражње стране ствара амбијентално расположење чак и у најхладнијој канцеларији. Компактна величина омогућава постављање готово свугде, а облик омогућава постављање хоризонтално или вертикално.

Развијајући Се Намештај

dotdotdot.frame

Развијајући Се Намештај Куће су све мање, па им је потребан лагани намјештај који је свестран. Дотдотдот.Фраме је први мобилни, прилагодљиви систем намештаја на тржишту. Ефикасан и компактан, оквир се може причврстити на зид или наслонити на њега ради лакшег постављања око куће. А његова прилагодљивост долази из 96 рупа и све већег асортимана додатака који се могу учврстити у њих. Користите један или повежите више система по потреби - доступна је бесконачна комбинација.

Ледени Калуп

Icy Galaxy

Ледени Калуп Природа је увек била један од најважнијих извора инспирације за дизајнере. Идеја је дизајнерима пала на памет гледајући у простор и слику Милк Ваи Галаки-а. Најважнији аспект у овом дизајну био је стварање јединствене форме. Многи дизајни који су на тржишту фокусирани су на стварање најчистијег леда, али у овом представљеном дизајну, дизајнери су се намерно фокусирали на облике које стварају минерали, док се вода претвара у лед, како би било јасније, дизајнери су трансформисали природну ману у прелеп ефекат. Овај дизајн ствара спирални сферни облик.

Трансформацијски Паркинг За Бицикле

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформацијски Паркинг За Бицикле Смартстреетс-Цицлепарк је свестран, модерно уређен паркинг за два бицикла, који се уклапа у неколико минута како би се омогућило брзо унапређење објеката за паркирање бицикала по урбаним подручјима без додавања нереда на уличној сцени. Опрема помаже у смањењу крађе бицикала и може се инсталирати чак и на најужим улицама, ослобађајући нову вредност од постојеће инфраструктуре. Направљена од нехрђајућег челика, опрема може бити у складу са РАЛ бојама и маркирана за локалне власти или спонзоре. Такође се може користити за препознавање бициклистичких рута. Може се реконфигурирати тако да одговара било којој величини или стилу колоне.