Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колица За Шампањац

BOQ

Колица За Шампањац БОК је ледена колица за купање шампањца на пријемима. Израђен је од дрвета, метала, смоле и стакла. Кружна симетрија организује предмете и материјале као саставни део дизајна. Стандардне флауте су смештене у вентил, глава доле, под пладањ од беле смоле, заштићен од прашине и удараца. Композиција, готово цветна, позива госте да формирају круг да пробају драгоцени напитак. Пре свега, то је ефикасан прибор за конобара.

Вишеслојна Колица

Kali

Вишеслојна Колица Ова степеница је један од елемената дизајнерске серије К за бренд КУИСО. Израђен је од лепо израђеног масивног дрвета. Чврста и складна конструкција га чини идеалним за послуживање алкохола на ресторанском столу. Ради сигурности и елеганције услуге, чаше су обешене са јастука, боце су имобилизоване против клизног премаза, индустријски точкови имају глатко и тихо котрљање.

Мултифункционална Колица

Km31

Мултифункционална Колица Патрицк Сарран креирао је Км31 за велики спектар употребе ресторана. Главно ограничење била је мултифункционалност. Ова колица се могу користити појединачно за послуживање једног стола, или заједно са другима за шведски сто. Дизајнер је осмислио зглобни Крионов врх постављен на истој подлози на котачима коју је пројектовао за низ колица попут КЕЗА, а касније и Квин, Биљни чајни врт и Кали, заједно названи К серија. Крионова тврдоћа омогућила је одабир потпуног лаког завршетка, с чврстином потребном за луксузни објекат.

Аутоматски Апарат За Кафу

F11

Аутоматски Апарат За Кафу Једноставне и елегантне, чисте линије и висококвалитетни завршни материјали чине да дизајн Ф11 одговара професионалном и домаћем окружењу. 7-инчни додирни дисплеј у боји изузетно је лаган за употребу и интуитиван. Ф11 је машина „једним додиром“ на којој можете прилагодити своја омиљена пића за брзи избор. Доступни су увећани резервоар за зрно, резервоар за воду и земљани конзерви за постизање максималног сата Патентирана јединица за варење може понудити еспрессо под притиском или обичну кафу без притиска, а арому гарантују керамичке равне лопатице.

Сигурносни Уређај

G2 Face Recognition

Сигурносни Уређај висок квалитет материјала и једноставност дизајна чине овај сигурносни уређај за препознавање лица фантастичним, елегантним и робусним. Напредна технологија изнутра, како би била једна од најбржих на свету и врло прецизна, нико не може преварити њен алгоритам. Водоотпорни производ са атмосферском светлошћу са стражње стране ствара амбијентално расположење чак и у најхладнијој канцеларији. Компактна величина омогућава постављање готово свугде, а облик омогућава постављање хоризонтално или вертикално.

Развијајући Се Намештај

dotdotdot.frame

Развијајући Се Намештај Куће су све мање, па им је потребан лагани намјештај који је свестран. Дотдотдот.Фраме је први мобилни, прилагодљиви систем намештаја на тржишту. Ефикасан и компактан, оквир се може причврстити на зид или наслонити на њега ради лакшег постављања око куће. А његова прилагодљивост долази из 96 рупа и све већег асортимана додатака који се могу учврстити у њих. Користите један или повежите више система по потреби - доступна је бесконачна комбинација.