Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто За Лаптоп

Ultraleggera

Сто За Лаптоп У корисничком животном простору моћи ће да преузме задатак столић за кафу и удовољи потребама постављања, напуштања, имајући у виду бројне предмете; Није дизајниран само за употребу на лаптопу, већ је можда и мање специфичан за коришћење лаптопа; Може омогућити различите положаје сједећих мјеста, а да притом не ограничава покретљивост при кориштењу на кољену; Укратко, кућни намјештај који није намијењен кориштењу на кољенима, али се ипак препоручује у тренуцима у сједећим јединицама, попут сједећих кауча.

Столица

Stocker

Столица Стоцкер је фузија између столице и столице. Лагана дрвена седишта која се могу лако постављати погодна су за приватне и полувремене објекте. Његова експресивна форма подвлачи лепоту локалног дрвета. Замршен структурални дизајн и конструкција омогућују му дебљином материјала од 8 мм од 100% чврстог дрвета да створи чврст, али лаган предмет тежак само 2300 грама. Компактна конструкција Стоцкер-а омогућава уштеду простора. Ако се међусобно постављају, лако се могу складиштити, а захваљујући свом иновативном дизајну, Стоцкер се може у потпуности гурнути испод стола.

Столић За Кафу

Drop

Столић За Кафу Испуст који пажљиво производе мајстори од дрвета и мермера; састоји се од лака на чврстом дрвету и мермеру. Специфична текстура мермера раздваја све производе једни од других. Свемирски делови стола за кафу помажу у организацији прибора за мале куће. Друго важно својство дизајна је лакоћа кретања коју пружају скривени точкићи који се налазе испод каросерије. Овај дизајн омогућава стварање различитих комбинација са мермерима и бојама.

Радни Сто

Timbiriche

Радни Сто Дизајн изгледа да одражава континуирано променљив живот савременог човека у поливалентном и инвентивном простору који са једном површином усклађеном одсуством или присуством комада дрвета који клизе, уклањају или постављају пружа безброј могућности за организовање предмета у радном простору, осигуравајући сталност у прилагођеним местима која одговарају потребама сваког тренутка. Дизајнери су инспирисани традиционалном тимбирицхе игром, проналазећи суштину у прилагођавању матрикса личних покретних тачака које пружају разигран простор радном месту.

Прилагодљиви Тепих

Jigzaw Stardust

Прилагодљиви Тепих Простирке су израђене од ромба и шестерокута, које се лако постављају једна поред друге са површином против клизања. Савршено за покривање пода, па чак и зидова за смањење узнемирујућих звукова. Комади се испоручују у две различите врсте. Светло ружичасти комади су ручно скупљени у НЗ вуну с извезеним линијама од банана влакана. Плави комади су штампани на вуни.

Електрична Гитара

Eagle

Електрична Гитара Еагле представља нови концепт електричне гитаре заснован на лаганом, футуристичком и скулптуралном дизајну, са новим дизајнерским језиком инспирисаним из Стреамлине и Органске филозофије дизајна. Облик и функција уједињени у целину која има уравнотежене пропорције, испреплетене количине и елегантне линије са осећајем протока и брзине. Вероватно једна од најлакших електричних гитара на стварном тржишту.