Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кухињска Столица

Coupe

Кухињска Столица Ова је столица дизајнирана да помогне одржавању неутралног положаја седећег стајања. Посматрајући свакодневно понашање људи, дизајнерски тим је установио потребу да људи седе на столицама краће време, попут седења у кухињи за кратак предах, што је инспирисало тим да створи ову столицу посебно да се такво понашање прилагоди. Ова столица је дизајнирана са минималним деловима и структурама, чинећи столицу приступачном и исплативом за купце и продавце узимајући у обзир продуктивност произвођача.

Ремен За Прање Веша У Унутрашњости

Brooklyn Laundreel

Ремен За Прање Веша У Унутрашњости Ово је појас за прање веша за унутрашњу употребу. Компактно кућиште мање од јапанске меке корице изгледа као трака, глатке завршне површине без вијака на површини. Ремен дужине 4 м има укупно 29 рупа, а свака рупа може држати и држати вешалицу без покривача, делује за брзо сушење. Ремен израђен од антибактеријског и полиуретанског калупа, сигуран, чист и јак материјал. Максимално оптерећење је 15 кг. 2 псећа кука и окретно тело омогућавају вишеструку употребу. Мали и једноставан, али ово је врло користан предмет за прање веша у затвореном простору. Једноставан рад и паметна инсталација одговарају свим врстама просторија.

Софа

Shell

Софа Кауч Схелл појавио се као комбинација обриса морских шкољки и модних трендова у имитирању екоскелетон технологије и 3Д штампања. Циљ је био креирање кауча са ефектом оптичке илузије. То би требало бити лаган и прозрачан намештај који се може користити и код куће и на отвореном. Да би се постигао ефекат лакоће, коришћена је мрежа најлонских ужади. Тако се тврдоћа трупа уравнотежује ткањем и мекоћом линија силуете. Чврста база испод угаоних делова седишта може се користити као бочни столови, а мека надстрешница и јастуци довршавају композицију.

Фотеља

Infinity

Фотеља Главни нагласак дизајна Инфинити фотеље је управо на наслону. То је референца на симбол бесконачности - обрнуту цифру од осам. Као да мења облик приликом скретања, постављајући динамику линија и рекреирајући знак бесконачности у неколико равни. Наслон за леђа спаја неколико еластичних трака које творе спољну петљу која се такође враћа симболици бесконачног циклуса живота и равнотеже. Додатни нагласак ставља се на јединствене клизне ноге које сигурно фиксирају и подупиру бочне дијелове фотеље баш као што то чине стезаљке.

Осветљење

Capsule

Осветљење Облик капсуле лампе понавља облик капсула које су толико распрострањене у савременом свету: лекови, архитектонске грађевине, свемирски бродови, термозе, епрувете, временске капсуле које више десетљећа преносе поруке потомцима. Може бити две врсте: стандардна и издужена. Лампе су доступне у неколико боја са различитим степеном прозирности. Везање с најлонским конопцима даје лампи ручни радни ефект. Његов универзални облик био је одређивање једноставности израде и масовне производње. Уштеда у процесу производње лампе је његова главна предност.

Павиљон

ResoNet Sinan Mansions

Павиљон РесоНет Павилион наручује Синан Мансионс у Шангају за прославу Кинеске Нове године 2017. Састоји се од привременог павиљона и интерактивног ЛЕД светла "резонанца" причвршћеног на унутрашњој површини. Користи Лов-Фи технике за визуелизацију резонантних фреквенција својствених природном окружењу, кроз интеракцију јавности и околних елемената откривених ЛЕД мрежом. Павиљон осветљава јавну област као одговор на вибрацијске стимулансе. Осим што посетиоци могу да израде жеље пролећног фестивала, може да се користи и као представа.