Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Венчана Капела

Cloud of Luster

Венчана Капела Облак сјаја је капела за венчање која се налази у хали за венчање у граду Химеји, у Јапану. Дизајн покушава да модерни дух церемоније венчања преведе у физички простор. Капела је сва бела, облик облака готово у потпуности закривљен у закривљено стакло отварајући је према околном врту и базену воде. Стубови су на врху хиперболичког капитала попут глава које их глатко повезују са минималистичким плафоном. Сок капеле на страни базена је хиперболичка кривина која омогућава да се цела грађевина чини као да лебди на води и наглашава њену лакоћу.

Име пројекта : Cloud of Luster, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : 117 Group.

Cloud of Luster Венчана Капела

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.