Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Продајни Центар

Feiliyundi

Продајни Центар Добар дизајн ће пробудити емоцију код људи. Дизајнер искаче из традиционалног стила и уноси ново искуство у величанственој и футуристичкој свемирској структури. Дворана доживљаја заштите околиша изграђена је пажљивим постављањем уметничких инсталација, јасним кретањем простора и декоративном површином поплоченом материјалима и бојама. Бити у њему није само повратак природи, већ и корисно путовање.

Продајни Центар

HuiSheng Lanhai

Продајни Центар С оцеанском тематиком сценског дизајна, заузмите свемирску душу, с квадратом пиксела као елементом визуелне комуникације, пустите децу у игри да истраже откривање учења и раста постану језгром случаја, слободно позиционирање простора представља фантастични ефекат образовања у забави. Од форме, скале, боје, структуре до психолошког сензорног искуства, концепт простора се наставља и обогаћује када се сви елементи интегришу и сударају.

Продајни Центар

Ad Jinli

Продајни Центар Овим пројектом обновљене су старе зграде на урбанистичкој парцели и дају се нова функционална мисија зградама да одговоре новим функционалним захтевима. Дизајнери покушавају навести људе да прихвате модеран стил у четверослојном граду, од преобразбе фасаде до дизајна ентеријера како би се осигурала интегритет реализације пројекта.

Канцеларија

Phuket VIP Mercury

Канцеларија На основу теме отворености и дубинског истраживања бренда истражио је дизајн и створио визуелну интеграцију визуелне проширивости и приче о бренду са планетом као главним креативним елементом. План је решио следећа три проблема са новим визуелним размишљањима: Равнотежа отворености простора и функција; Подела и комбинација функционалних подручја простора; Правилност и промена основног просторног стила.

Изложба

LuYu

Изложба Уметност утиче на живот и живот доноси дубоку рефлексију и интерпретацију уметности. Удаљеност између уметности и живота може бити на дневном путу. Ако пажљиво једете сваки оброк, свој живот можете претворити у уметност. Дизајнерска креација је такође уметност која се производи властитим мислима. Технике су алат, а изрази резултати. Само са мислима биће заиста добрих дела.

Предворје И Дневни Боравак Стамбене Зграде

Light Music

Предворје И Дневни Боравак Стамбене Зграде За Лигхт Мусиц, дизајн резиденцијалног лобија и салона, Арманд Грахам и Аарон Иассин из њујоршког А + А Студио желели су да повежу простор са динамичним квартом Адамс Моргана у Васхингтону, где се налазе ноћни живот и музичка сцена, од јазза Го-го на пунк роцк и електроника су увек били централни. Ово је њихова креативна инспирација; резултат је јединствен простор који комбинује врхунске дигиталне методе израде са традиционалним занатским техникама да би створио потопни свет са својим пулсом и ритмом који одаје почаст живој оригиналној музици ДЦ-а.