Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сервисна Канцеларија

Miyajima Insurance

Сервисна Канцеларија Концепт пројекта је „повезати канцеларију са градом“ искориштавајући околину. Сајт се налази на месту где прегледава град. Да би се постигло, усвојен је простор у облику тунела, који пролази кроз улазну капију до краја пословног простора. Линија плафонског дрвета и црни размак на који су уграђена светла и клима уређаји наглашавају правац ка граду.

Тапацирани Акустични Панели

University of Melbourne - Arts West

Тапацирани Акустични Панели Наш кратак био је набавка и монтажа мноштва Акустичних панела омотаних тканином различитих величина, углова и облика. Почетни прототипови су видели промене у дизајну и физичким средствима за уградњу и обешање ових плоча са зидова, плафона и доње стране степеништа. Управо у том тренутку схватили смо да тренутни власнички висећи системи за плафонске плоче нису адекватни за наше потребе и дизајнирали смо своје.

Ресторан

Yuyuyu

Ресторан На тржишту у Кини данас постоји доста ових мешовитих савремених дизајна који се обично заснивају на традиционалном дизајну, али са модерним материјалима или новим изразима. Иуиуиу је кинески ресторан, дизајнери су створили нови начин изражавања оријенталног дизајна, нову инсталацију састављену од линија и тачака, које се продужавају од врата до унутрашњости ресторана. Са променом времена мења се и естетско поштовање људи. За савремени оријентални дизајн иновације су веома потребне.

Ресторан

Yucoo

Ресторан С постепеном зрелошћу естетике и естетским променама човека, модерни стил који истиче себство и индивидуалност постао је важан елемент дизајна. Овај је случај ресторан, дизајнер жели да створи младеначки свемирски доживљај за потрошаче. Свијетло плаве, сиве и зелене биљке стварају природну удобност и лежерност простора. Лустер направљен од ручно тканог ратана и метала објашњава судар човека и природе, показујући виталност целог ресторана.

Продавница

Formal Wear

Продавница Мушке продавнице одеће често нуде неутралан ентеријер који негативно утиче на расположење посетилаца и самим тим смањује проценат продаје. Да би привукли људе не само да посете продавницу, већ и да купе производе који су тамо представљени, простор би требало да инспирише и прошири добру забаву. Због тога се у дизајну ове радње користе посебне карактеристике инспирисане производима шивања и различити детаљи који ће привући пажњу и проширити добро расположење. Изглед отвореног простора који је подијељен на двије зоне дизајниран је и за слободу купаца током куповине.

Стамбена

Shkrub

Стамбена Шкрубова кућа појавила се из љубави и љубави - љубавни пар са троје деце. ДНК куће укључује структурирајуће естетске принципе који инспирацију пружају у украјинској историји и култури инспирисано јапанском мудрошћу. Елемент земље као материјала очитује се у структуралним аспектима куће, као што је оригинални крово од сламе и прелепим и густим зидовима од текстуре. Идеја о одавању почасти, као месту оснивања, може се осетити у целом дому, као деликатна нит водиља.