Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Цифи Вртић На Крафни

CIFI Donut

Цифи Вртић На Крафни Дјечији вртић ЦИФИ Донут је повезан са заједницом станова. Да би се створило место предшколског образовања које обједињује изводљивост и лепоту, оно покушава да комбинује продајни простор са образовним простором. Кроз прстенасту структуру која повезује тродимензионалне просторе, зграда и пејзаж складно су интегрисани, творећи место за активности пуне забавног и образовног значаја.

Ресторан

Thankusir Neverland

Ресторан Подручје целог пројекта је прилично велико, трошкови струје и воде за трансформацију и централно климатизовање су високи, као и остали кухињски хардвер и опрема, тако да је расположиви буџет за уређење унутрашњег простора прилично ограничен, па дизајнери узимају „ природна лепота саме зграде ", која доноси велико изненађење. Кров је модификован постављањем горњих светала различитих величина. Током дана, сунце сија кроз светла неба, ствара природу и хармонизовани светлосни ефекат.

Јапански Ресторан И Бар

Dongshang

Јапански Ресторан И Бар Донгсханг је јапански ресторан и бар који се налази у Пекингу, а састоји се од бамбуса у различитим облицима и величинама. Визија пројекта је била да се створи јединствено окружење за ручавање преплићући јапанску естетику са елементима кинеске културе. Традиционални материјал са јаком везом за уметност и занат две земље прекрива зидове и плафоне како би створио интиман амбијент. Природни и одрживи материјал симболизира анти-урбану филозофију у кинеској класичној причи, Седам мудраца из Бамбусовог гроба, а унутрашњост изазива осећај ручања у шуми од бамбуса.

Кућа

Zen Mood

Кућа Зен Моод је концептуални пројекат фокусиран на три кључна покретача: минимализам, прилагодљивост и естетика. Појединачни сегменти су приложени стварајући различите облике и намене: куће, канцеларије или салони могу се генерисати користећи два формата. Сваки модул је дизајниран са 3,20 к 6,00м распоређеним у 19м² унутар 01 или 02 спрата. Превоз се углавном врши камионима, такође се може испоручити и монтирати у само једном дану. То је јединствен, савремени дизајн који ствара једноставне, живахне и креативне просторе омогућене чистом и индустријализованом конструктивном методом.

Кућа

Dezanove

Кућа Инспирација архитекте настала је из рециклираног еукалиптусова дрвета „батеас“. Ово су платформе за производњу шкољки у ушћу и које представљају веома важну локалну индустрију у „Риа да Ароуса“, Шпанија. На тим платформама се користи дрво еукалиптуса, а у региону постоје продужеци овог дрвета. Старост дрва није скривена, а различита спољна и унутрашња лица дрвета користе се за стварање различитих сензација. Кућа покушава посудити традицију окружења и открити их кроз причу испричану у дизајну и детаљно.

Ресторан

Xin Ming Yuen

Ресторан Улаз је парада контрастних материјала, структура и боја. Рецепција представља простор мирног комфора. Повољни узорци наилазе на разигране украсе. Иза је динамично подручје шанка у контексту одмора. Традиционална кинеска карактеризирана светила Хуи са узорком додаје осећај футуризма. Пролаз кроз деликатно украшен кровни класер је трпезаријски простор. Украшен цветним, карбонским сликама риба, рељефним витрајима и ормарима древног биља Баи Зи визуелно је путовање кроз време и културне реликвије у моди.