Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Малопродајни Простор

Portugal Vineyards

Малопродајни Простор Концептна продавница Португала Винеиардс прва је физичка продавница за интернет компанију која се бави производњом вина. Смештена поред седишта компаније, окренута ка улици и заузима 90м2, продавница се састоји од отвореног плана лишеног преграда. Унутрашњост је заслепљујуће бијела и минимални простор с кружном циркулацијом - бијело платно за португалско вино које може засјати и бити изложено. Полице су исклесане уза зидове у односу на винске терасе, на 360 степени и импресивно малопродајно искуство без шалтера.

Социјала И Слободно Време

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Социјала И Слободно Време Хоризонталне и вертикалне линије се пресијецају једна на другу како би формирале мрежу. Свака мрежа је комуникациона платформа која је и извор концепта дизајна вискија. У погледу уштеде енергије и заштите животне средине, дизајнер је користио ЛЕД жаруље које штеде енергију широм шанка. Како би се одржао квалитет ваздуха у шанку, дизајн прихвата прозоре са сјевера на југ, који могу осигурати пролазак природног зрака.

Изложбени Простор

City Heart

Изложбени Простор Од градске архитектуре до индекса да би се разумела и одмерила равнотежа дизајна, израз града сажет у простору у три угла, кроз урбану изградњу и развој да би се промовисала предузећа, град и перспектива људи за промену града и урбаних карактеристика и урбаног климатско савијање у замену да би изразио дизајнерско разумевање града, више види прошлост града да види његову будућност.

Коњички Комплекс

Emerald

Коњички Комплекс Холистички архитектонски и просторни пројекти слика обједињује свих шест зграда открива функционални идентитет сваке. Проширене фасаде арена и стаја усмерене на административно композитно језгро. Шестострана грађевина као кристална мрежа лежи у дрвеном оквиру као у огрлици. Зидни троуглови украшени расипањем стакла као смарагдни детаљи. Закривљена бела конструкција истиче главни улаз. Мрежа фасада је такође део унутрашњег простора, где се окружење перципира кроз провидну мрежу. Ентеријери настављају тему дрвених конструкција, користећи размјере елемената у пропорционалнијој људској мјери.

Кафић

Perception

Кафић Овај мали топли дрвени кафић налази се на углу раскрснице у тихом кварту. Централизована зона отворене припреме чини чисто и богато искуство наступа бариста посетиоцима свуда где је седиште или стол у кафићу. Стропни објект назван „Дрво за сенчење“ почиње са задње стране зоне за припрему и покрива зону купаца како би створио целокупну атмосферу овог кафића. Даје необичан просторни ефекат посетиоцима, а такође постаје медиј за људе који желе да се изгубе у мислима са укусима кафић.

Забавни Клуб

Central Yosemite

Забавни Клуб Вратите се једноставности живота, сунце се кроз прозор прекриже светлошћу и сенком. Да бисте боље одражавали природни укус у целокупном простору, у потпуности искористите дизајн трупаца, једноставан и модеран, хуманистички комфор, наглашавајући уметничку атмосферу простора. Оријентални шарм тон, са јединственим просторним расположењем. Ово је још један израз унутрашњости, природан је, чист, променљив.