Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ликер

GuJingGong

Ликер Културне приче које људи преносе представљене су на амбалажи, а обрасци пијења змаја пажљиво су нацртани. Змај се у Кини поштује и симболизује добродушност. На илустрацији, Змај излази да пије. Пошто га привлачи вино, лебди око боце вина додајући традиционалне елементе као што су Ксиангиун, палача, планина и река, што потврђује легенду о вину Гујинг данак. Након отварања кутије, остаће слој папирног картона са илустрацијама како би кутија после отварања имала укупни ефекат приказа.

Систем Путног Навођења

Airport Bremen

Систем Путног Навођења Модеран дизајн високог контраста и јасне информације Хирарцхие разликује нови систем. Систем оријентације делује брзо и позитивно ће допринети квалитети услуге коју аеродром пружа. Најважније средство поред употребе новог фонта, карактеристичног стрелског елемента је увођење различитих боја високог контраста. Посебно је било ријеч о функционалним и психолошким аспектима, као што су добра прегледност, читљивост и снимање података без баријера. Користе се нове алуминијумске футроле са савременим, оптимизованим ЛЕД осветљењем. Додате су сигналне куле.

Концепт Амбалаже

Faberlic Supplements

Концепт Амбалаже У савременом свету људи су стално изложени агресивним утицајима спољних негативних фактора. Лоша екологија, ужурбан ритам живота у мегаполисима или стресима доводе до повећаног оптерећења на телу. За нормализацију и побољшање функционалног стања организма користе се суплементи. Главна метафора овог пројекта постала је дијаграм побољшања благостања особе уз употребу додатака. Такође, главни графички елемент понавља облик слова Ф - прво слово у имену бренда.

Уметност

Metamorphosis

Уметност Локација се налази у индустријској регији Кеихин у предграђу Токија. Димовање стално дима из димњака тешких индустријских фабрика може приказати негативну слику попут загађења и материјализма. Међутим, фотографије су усредсређене на различите аспекте фабрика које приказују његову функционалну лепоту. Током дана, цеви и конструкције стварају геометријске узорке са линијама и текстурама, а скала на протраћеним објектима ствара ваздух достојанства. Ноћу се објекти мењају у мистериозну космичку тврђаву као у научно-фантастичним филмовима 80-их.

Изложбени Плакат

Optics and Chromatics

Изложбени Плакат Наслов Оптицс анд Цхроматиц односи се на расправу Гоетхеа и Невтона о природи боја. Ову расправу представља сукоб две композиције у облику слова: једна је прорачуната, геометријска, са оштрим контурама, друга се ослања на импресионистичку игру шарених сенки. У 2014. години овај дизајн је послужио као насловница за уметничке корице Пантоне Плус серије.

Забава

Free Estonian

Забава У овом јединственом уметничком делу, Олга Рааг користила је естонске новине из године када је аутомобил првобитно произведен 1973. Жуте новине у Националној библиотеци су фотографисане, очишћене, прилагођене и уређене да би се користиле на пројекту. Коначни резултат је одштампан на специјалном материјалу који се користи на аутомобилима, а који траје 12 година, а пријава је трајала 24 сата. Бесплатни Естонски је аутомобил који привлачи пажњу, окружујући људе позитивном енергијом и носталгичним емоцијама из детињства. Позива радозналост и ангажовање свих.