Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Амбалажа КРИСТАЛ вода представља богати луксуз и добробит у боци. Садржи алкалну пХ вредност од 8 до 8,8 и јединствени минерални састав, вода КРИСТАЛ долази у иконичној четвртастој прозирној бочици с призмом која подсећа на пенећи кристал и не угрожава квалитет и чистоћу. Лого марке КРИСТАЛ суптилно је истакнут на боци, наглашавајући додатни додир луксузног искуства. Поред визуелног утицаја боце, ПЕТ и стаклене боце у квадратном облику могу се рециклирати, што оптимизира простор за паковање и материјале, чиме се смањује укупни отисак угљеника.

Водка

Kasatka

Водка „КАСАТКА“ је развијена као врхунска вотка. Дизајн је минималистички, и у облику боце и у бојама. Једноставна цилиндрична боца и ограничена палета боја (бела, нијансе сиве, црне) наглашавају кристалну чистоћу производа и елеганцију и стил минималистичког графичког приступа.

Оптичка Инсталација

Opx2

Оптичка Инсталација Опк2 је оптичка инсталација која истражује симбиотски однос природе и технологије. Однос у којем обрасци, понављања и ритам описују и природне формације и операције рачунарских процеса. Искључива геометрија инсталације, тренутна непрозирност и / или густина слични су феномену вожње узгајивачким пољем или су објасњени технологијом док се гледа бинарни код. Опк2 гради сложене геометрије и изазива перцепцију волумена и простора.

Пробој Графичког Дизајна

The Graphic Design in Media Conception

Пробој Графичког Дизајна Ова књига говори о графичком дизајну; пружа експлицитни, детаљан поглед на дизајнерску структуру као процес који се користи за комуникацију с публиком са различитим културама кроз методе дизајна, укључује значење графичког дизајна као улоге, Дизајнерски процеси као технике, Брендирање као тржишни контекст, Дизајн амбалаже са припремљене шаблоне и садржи радове високо маштовитих креативаца, који се користе за означавање принципа дизајна.

Графика За Кућу За Одмор

SAKÀ

Графика За Кућу За Одмор ПРИМ ПРИМ студио креирао је визуелни идентитет за пансион САКА, укључујући: назив и дизајн логотипа, графику за сваку собу (дизајн симбола, обрасце тапета, нацрте за слике на зиду, јастуке за јастуке итд.), Дизајн веб страница, разгледнице, значке, визиткаде и позивнице. Свака соба у пансиону САКА представља другачију легенду повезану са Друскининкајом (летовишким градом у Литви у којем се налази кућа) и околином. Свака соба има свој симбол као кључну реч из легенде. Ове се иконе појављују у унутрашњој графици и другим објектима који обликују њен визуелни идентитет.