Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Етикета За Вино

KannuNaUm

Етикета За Вино Дизајн етикета вина КаннуНаУм одликује се рафинираним и минималним стилом, добијеним претрагом симбола који могу представљати њихову историју. Териториј, култура и страст виноградара Земље дугог живота сакупљени су у ове две координисане ознаке. Све је побољшано дизајном стогодишње винове лозе која је рађена техником злата изливеног у 3Д. Иконографски дизајн који представља историју ових вина, а са њима и историју земље из које је рођено, Оглиастра, Земља стогодишњака на Сардинији.

Дизајн Етикета За Вино

I Classici Cherchi

Дизајн Етикета За Вино За историјску винарију на Сардинији од 1970. године дизајниран је рестилизација етикета за линију вина Тхе Цлассицс. Студија нових етикета желела је да очува везу са традицијом коју компанија следи. За разлику од претходних етикета, дјеловао је дајући елеганцију што је у складу с високим квалитетом вина. За етикете се ради Браиллеовом техником која уноси елеганцију и стил без вагања. Цветни узорак заснован је на графичкој обради обрасца оближње цркве Санта Цроце у Усинију, што је и лого компаније.

Етикета За Вино

Guapos

Етикета За Вино Дизајн има за циљ спој фузије између модерног дизајна и нордијских тенденција у уметности, приказујући земљу порекла вина. Сваки рез ивице представља висину на којој расте сваки виноград и одговарајућу боју за сорту грожђа. Када се све боце поравнају, формира облик пејзажа севера Португала, региона који је и родио ово вино.

Обнова Старог Дворца

Timeless

Обнова Старог Дворца Власник је купио Цравфордтон Хоусе у Шкотској у априлу 2013. године, настојећи да врати изворни укус древног шкотског племства и компатибилан са модерним животом. Карактеристике и историјска лежишта античког замка сачувана су са оригиналним укусом. Естетика дизајна и регионална култура различитих векова сударају се са уметничким искрама у истом простору.

Фотографије За Насловницу Часописа

TimeFlies

Фотографије За Насловницу Часописа Главна идеја била је истакнути се из масе традиционалних часописа за клијенте. Пре свега, необичним поклопцем. Предња насловница часописа ТимеФлиес за авиокомпанију Нордица садржи савремени естонски дизајн, а наслов часописа на насловници сваког броја написао је аутор истакнутог дела. Модеран и минималистички дизајн часописа преноси без икаквих додатних речи креативност нове авиокомпаније, атрактивност естонске природе и успех младих естонских дизајнера.

Дигитални Рецепти На Друштвеним Мрежама

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Дигитални Рецепти На Друштвеним Мрежама Унилевер Фоод Солутионс задао је резиденцијалној кухарици Хеиди Хецкманн (регионални кухар купац, Кејптаун) да створи 11 јединствених рецепата за мешавине зачина користећи Робертсонс спектар зачина. Као део кампање „Наше путовање, ваше откриће“ идеја је била да се створе јединствене слике и дизајни користећи ове састојке за забавну Фацебоок кампању. Сваке недеље уникатне зачинске мешавине Цхеф Хеиди објављивале су се као Фацебоок Цанвас постови обогаћени у медијима. Сваки од ових рецепата доступан је и за преузимање иПада на веб локацији УФС.цом.