Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Образовни Производ

Shine and Find

Образовни Производ Најважнија предност овог производа је једноставност учења и побољшања меморије. У Сјају и нађи свако сазвежђе је направљено практично, и овај изазов се више пута практикује. Има на уму трајну слику. Учење на овај начин, практично и учење и понављање, није досадно и чини трајнијим памћењем и угоднијим. Веома је емотиван, интерактиван, једноставан, чист, минималан и модеран.

Хотел

Yu Zuo

Хотел Овај хотел је смештен унутар зидина храма Даи, на дну планине Таи. Циљ дизајнера био је да трансформишу дизајн хотела како би гостима омогућио миран и удобан смештај, а истовремено омогућио гостима да доживе јединствену историју и културу овог града. Употребом једноставних материјала, светлих тонова, меке расвете и пажљиво одабраних уметничких дела, простор приказује осећај историјског и савременог.

Симулатор За Оператера Виљушкара

Forklift simulator

Симулатор За Оператера Виљушкара Симулатор за оператера виљушкара компаније Схереметиево-Царго је специјална машина дизајнирана за обуку возача виличара и проверу квалификација. Представља кабину са управљачким системом, седећим простором и склопивим панорамским екраном. Главни материјал каросерије симулатора је метал; такође постоје пластични елементи и ергономске подлоге од интегралне полиуретанске пене.

Изложба

City Details

Изложба Изложба дизајнерских решења за хардсцапе елементе Цити Детаилс одржала се од 3. до 5. октобра 5. 2019. у Москви. На површини од 15 000 квадратних метара представљени су напредни концепти елемената хардсцапе, спортских и игралишта, расветних решења и функционалних урбаних уметничких објеката. Иновативно решење коришћено је за организовање изложбеног простора, где је уместо уједначених редова изложбених штандова изграђен радни минијатурни модел града са свим специфичним компонентама, као што су: градски трг, улице, јавна башта.

Стамбена Кућа

Brooklyn Luxury

Стамбена Кућа Инспирисан страшћу клијента према богатим историјским резиденцијама, овај пројекат представља прилагођавање функционализма и традиције намерама садашњости. Тако је одабран класични стил, прилагођен и стилизован канонима савременог дизајна и модерних технологија, нови материјали доброг квалитета допринели су стварању овог пројекта - правог драгуља њујоршке архитектуре. Очекивани издаци премашит ће 5 милиона америчких долара, понудиће премису за стварање модерног и богатог ентеријера, али и функционалног и комфорног.

Нови Образац Потрошње

Descry Taiwan Exhibition

Нови Образац Потрошње Изложба, на планини Алисхан, познатој туристичкој атракцији Тајвана, комбинује уметност са тајванском индустријом чаја. Пресечна сарадња ове изложбе може донети нови пословни модул. На сваком пакету туристи могу видети различите изразе који преносе исту тему, & куот; Тајван. & Амп; куот; Уроњени у прекрасни крајолик Тајвана, посетиоци ће имати дубље разумевање тајванске културе чаја и индустрије.