Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Заштитник Екрана За Мобилне Игре

Game Shield

Заштитник Екрана За Мобилне Игре Монифилмов Гаме Схиелд је 9Х каљено стакло за заштиту екрана направљено за 5Г мобилне уређаје ЕРА. Оптимизован је за интензивно и продужено гледање екрана са Ултра глаткоћом екрана од само 0,08 микрометара храпавости за корисника да превуче и додирне са оптималном брзином и прецизношћу, што га чини идеалним за мобилне игре и забаву. Такође обезбеђује јасноћу екрана од 92,5 процената пропустљивости са Зеро Ред Спарклинг и другим функцијама за заштиту очију као што су Анти Блуе Лигхт и Анти-Гларе за дуготрајну удобност гледања. Гаме Схиелд се може направити за Аппле иПхоне и Андроид телефоне.

Тркачке Медаље

Riga marathon 2020

Тркачке Медаље Медаља 30. годишњице Међународног маратонског курса у Риги има симболичан облик који повезује два моста. Бесконачно континуирана слика представљена 3Д закривљеном површином дизајнирана је у пет величина у складу са километражом медаље, као што су пуни маратон и полумаратон. Завршна обрада је мат бронза, а на полеђини медаље је угравиран назив турнира и километража. Трака је састављена од боја града Риге, са градацијама и традиционалним летонским шарама у савременим шарама.

Програм Дизајнерских Догађаја

Russian Design Pavilion

Програм Дизајнерских Догађаја изложбе, дизајнерски конкурси, радионице, едукативно савјетовање и издавачки пројекти са циљем промоције руских дизајнера и брендова у иностранству. Наше активности подстичу руске дизајнере да усаврше своја знања и вештине кроз међународне пројекте и помогну им да разумеју своју улогу у дизајнерској заједници, како да промовишу и учине своје производе конкурентним и стварају истинске иновације.

Алат За Образовање И Обуку

Corporate Mandala

Алат За Образовање И Обуку Корпоративна мандала је потпуно ново средство за образовање и обуку. То је иновативна и јединствена интеграција древног мандала и корпоративног идентитета дизајнирана да побољша рад у тиму и укупне пословне перформансе. Штавише, то је нови елемент корпоративног идентитета компаније. Корпоративна мандала је групна активност за тим или индивидуална активност за менаџера. Дизајниран је посебно за одређену компанију и обојен је од стране тима или појединца на слободно и интуитивно начин, при чему свако може одабрати било коју боју или поље.

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова

Prisma

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова Присма је дизајнирана за неинвазивно тестирање материјала у најекстремнијим окружењима. То је први детектор који је уградио напредне снимке у стварном времену и 3Д скенирање, што пролажење тумачења чини много лакшим, смањујући време техничара на лицу места. Са практично неуништивим кућиштем и јединственим вишеструким начинима прегледа, Присма може покрити све апликације за тестирање, од нафтовода до ваздухопловних компоненти. То је први детектор са интегралним снимањем података и аутоматским генерисањем ПДФ извештаја. Бежично и Етхернет повезивање омогућују лако надоградњу или дијагностику јединице.

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде

Purelab Chorus

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде Пурелаб Цхорус је први модуларни систем за прочишћавање воде дизајниран да прилагоди индивидуалним лабораторијским потребама и простору. Испоручује све нивое пречишћене воде, пружајући скалабилно, флексибилно и прилагођено решење. Модуларни елементи могу се дистрибуирати у лабораторији или се међусобно повезивати у јединственом формату торња, чиме се минимализује системски отисак. Хаптичке контроле нуде веома подесиве стопе протока дозирања, док ореол светлости указује на статус збора. Нова технологија чини Цхорус најнапреднијим расположивим системом, смањујући утицај на животну средину и текуће трошкове.