Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Блуетоотх Слушалице

Bluetrek Titanium +

Блуетоотх Слушалице Ова нова "Титаниум +" слушалица из Блуетрека, довршена стилским дизајном који симболизује "посезање" (узлетна цев која се протеже од кружног ухог дела), уграђена у издржљив материјал - легуру метала алуминијума и, углавном, опремљена могућностима да бисте преносили аудио сигнал са најновијих паметних уређаја. Функција брзог пуњења омогућава продужење разговора у трену. Патентирани дизајн постављања батерија омогућава да се балансира тежина на слушалицама како би се повећала удобност употребе.

Име пројекта : Bluetrek Titanium +, Име дизајнера : CONNECTEDEVICE Ltd, Име клијента : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Блуетоотх Слушалице

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.