Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мијешалица За Умиваоник За Славине

Straw

Мијешалица За Умиваоник За Славине Дизајн мешалице за умиваоник са сламком је инспирисан у цевастим облицима младих и забавних сламки за пиће које долазе с освежавајућим напитком љети или топлим напитком зими. Овим пројектом желели смо истовремено да створимо објекат савременог, смелог и забавног дизајна. Претпостављајући да је умиваоник резервоар, првобитна идеја је намеравала да истакне славину као контактни елемент са корисником, баш као што су и сламке за пиће контактна тачка са пићем.

Име пројекта : Straw, Име дизајнера : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Име клијента : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Мијешалица За Умиваоник За Славине

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.