Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дигитални Интерактивни Часопис

DesignSoul Digital Magazine

Дигитални Интерактивни Часопис Магазин Филли Боиа Десигн Соул на свој другачији и пријатан начин објашњава важност боја у нашем животу за наше читаоце. Садржај Десигн Соул садржи широко подручје од моде до уметности; од декорације до личне неге; од спорта до технологије, па чак и од хране и пића до књига. Поред познатих и занимљивих портрета, анализа, најновијих технологија и интервјуа, магазин садржи и занимљив садржај, видео записе и музику. Магазин Филли Боиа Десигн Соул објављује се квартално на иПаду, иПхонеу и Андроиду.

Име пројекта : DesignSoul Digital Magazine, Име дизајнера : NGM Turkey, Име клијента : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Дигитални Интерактивни Часопис

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.