Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Етикета За Вино

I Classici Cherchi

Дизајн Етикета За Вино За историјску винарију на Сардинији од 1970. године дизајниран је рестилизација етикета за линију вина Тхе Цлассицс. Студија нових етикета желела је да очува везу са традицијом коју компанија следи. За разлику од претходних етикета, дјеловао је дајући елеганцију што је у складу с високим квалитетом вина. За етикете се ради Браиллеовом техником која уноси елеганцију и стил без вагања. Цветни узорак заснован је на графичкој обради обрасца оближње цркве Санта Цроце у Усинију, што је и лого компаније.

Име пројекта : I Classici Cherchi, Име дизајнера : Giovanni Murgia, Име клијента : Vinicola Cherchi.

I Classici Cherchi Дизајн Етикета За Вино

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.